Hae
Fundamental
Kaupallinen yhteistyö

Toinen hääpuku netistä JJ’S House valikoimista

Kaupallinen yhteistyö: JJ'S House

Olen koko viikonlopun silmäillyt selaimellani juhlapukuvalikoimia tavoitteenani löytää toinen hääpuku netistä JJ’S House valikoimista. Samalla olen pohtinut, kuinka monelle morsiamelle tuntuu nykyään luontevalta ostaa hääpuku netistä?

Kuten olen aiemmin kertonut, olen ehtinyt jo näin häitä suunnitellessa omistaa kaksi hääpukua – ja myydä näistä toisen eteenpäin. Ensimmäisen pukuni ostin käytettynä Tori.fi -sivustolta ja toisen uutena Barcelonan Pronoviaksen lippulaivamyymälästä. Kun ostin ensimmäisen pukuni emme olleet vielä vahvistaneet päätöstämme viettää häitä ulkomailla. Kun hääpaikka vahvistui alkoi ostamani puku tuntumaan jotenkin väärältä. Uskon, että ympäristö vaikuttaa paljonkin mielikuvaan koko hääpäivän ja häälookin muotoutumisesta. Niinpä päätin eräällä Espanjan hääsuunnittelureissullani poiketa myös katsomaan hääpukuja ja lopputulos oli suhteellisen klassinen: ensimmäinen sovittamani puku istui kun unelma ja sai mukanani olleen makutuomarin oitis kyyneliin. Laitoin viestiä siskolleni toiselle puolen maailmaa, joka lainasi rahat pukuun. Unelmieni puku kun ylitti maltilliseksi kaavaillun budjettini mennen tullen.

 

A- linjainen lattiaa hipova puku on katsomistani vaihtoehdoista ehdottomasti juhlavin.

kolmas kerta toden sanoo

Nyt olen kuitenkin jo kolmatta kertaa etsimässä pukua. Avioliiton laillistaminen ulkomailla osoittautui turhan byrokraattiseksi ja toisi järjestelyihin lisäkuluja. Tämän vuoksi meidät vihitään maistraatissa loppukuusta, jonka jälkeen järjestämme pienen kahvitilaisuuden kotonamme perheen kesken. Saamme siis kahdet häät! Olen kokenut tämän pääosin positiiviseksi, sillä pääsen näin testaamaan monia koristeideoitani jo tämän kuun tilaisuudessa. Lisäksi minun on ollut mahdollista suunnitella kahvitilaisuuteen unelmieni hääkakku, koska pienemmälle kakulle budjettikin on maltillisempi. Varsinaiseen hääjuhlaamme olemme valinneet hyvin pelkistetyn kakun.

Hieman yllättäen tässä kuitenkin havahduin siihen, että kahdet häät vaativat toki kaksi hääpukua! Varsinainen hääpukuni on viimeisen päälle juhlava, eikä oikein sovellu siviilivihkimiseen. Niinpä tuntui luontevalta etsiä maistraattiin hääpuku netistä JJ’S house valikoimista, kun siihen tarjoutui mahdollisuus. Koska varsinainen pukuni tuntuu tällä hetkellä täyttävän kaikki hääpuku-unelmani, olen päättänyt etsiä toista pukua vailla mitään valmiita kriteereitä. Olenkin saanut tutustua JJ’S House kaupan valikoimiin varsin avoimin mielin ja makustellut erilaisilla ideoilla.

Epäsymmetrinen sifonkimekko on kaason mekko, jonka voi kuitenkin tilata morsiamelle sopivin värein.

Kakkosmekko voisi hyvin olla myös tavanomaista lyhyempi.

JJ’S house – hääpuku netistä mittojesi mukaan

Kun tarkoitus on löytää hääpuku netistä, JJ’S House saa plussaa tilauspohjaisesti tehdyistä mekoista. Puku tulee siis aina tilauksesta valmistettuna ostipa puvun valmiiden mittojen tai omien mittojensa mukaisina. Minut yllätti, että hääpuku netistä ostettuna voi siis olla osaltaan yhtälailla kustomoitu, kun liikkeestä muokkauksineen ostettu. Kunhan mittansa ilmoittaa oikein! Varsinaisen hääpukuni osalta minulla kävi tuuri, sillä sovittamani puku istui minulle sellaisenaan. Sainkin sen muokkaamattomana heti kaupasta mukaani. Netistä ostetun hääpuvun osalta joudun huomioimaan myös toimitusajan.

Haluan, että pukuni poikkeavat toisistaan, joten JJ’S house valikoimista olen katsonut malliltaan ja materiaaleiltaan varsinaisesta puvustani poikkeavia pukuja. Maistraattiin tuleva puku saa myös olla kokonaisuudessaan arkisempi ja kevyempi. Olen ajatellut, että se tulee myös varsinaiseen hääjuhlaan kakkospuvuksi, jonka voi vaihtaa, jos varsinainen pukuni likaantuu hääjuhlinnassa tai käy liian kuumaksi tanssilattialla. Toiveenani oli myös löytää puku, jonka voisin säilyttää ja jota voisi mahdollisesti käyttää muissakin tilaisuuksissa. Varsinaiselle puvulleni kun etsin uuden kodin heti häidemme jälkeen.

Olen harkinnut myös kaksiosaisen kakkosmekon tilaamista.

Olen koonnut oheisiin kuviin JJ’S House valikoimista pukuja, joiden voisin kuvitella olevan sopivia kakkosmekokseni.

Arvaatko, minkä tyylisen mekon lopulta valitsin?

Tekstin linkit eivät ole affiliatelinkkejä.

Kaupallinen yhteistyö: JJ'S House

3 kommenttia

  1. Tinde kirjoitti:

    Kaksiosainen. ? Ihania kyllä kaikki!

  2. Luana kirjoitti:

    Samaa mieltä!

  3. Linda kirjoitti:

    Kaksosainen oli ensisijainen vaihtoehtoni, mutta kaipasin siihen hieman erilaista yläosaa, joten päädyin toiseen pukuun (joka ei löydy kuvasta). Tuo kaksiosainen on kyllä ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *